PAGINA PERSONALĂ


Această pagină este folosită pentru afişarea mesajelor de care utilizatorul curent ar putea fi interesat (adică, notele pe care le-a primit etc.). Aceste mesaje sunt trimise automat de către sistem atunci când are loc un eveniment ce priveşte utilizatorul curent.
Meniul Ultimele mesaje afişează ultimele mesaje. Meniul Toate mesajele din panoul din dreapta afişează toate mesajele primite. Utilizatorul poate ajusta această listă prin ascunderea /afişarea grupurilor de mesaje. Orice mesaj din această listă poate fi arhivat. Mesajele arhivate sunt vizibile în meniul Arhiva de mesaje. Odată arhivate, mesajele pot fi şterse permanent.


MESAJE UTILIZATORAceastă secţiune permite utilizatorilor AeL să comunice prin schimb de mesaje.
Această pagină cuprinde 3 meniuri, Mesaje primite, Ciorne, Mesaje trimise.

Meniul Mesaje primite conţine o listă a mesajelor primite, trimise de utilizatorii AeL. Meniul Ciorne conţine o listă a mesajelor compuse de utilizatorul curent şi netrimise încă. Meniul Mesaje trimise conţine o listă a mesajelor trimise de utilizatorul curent.
Apăsând pe Mesaj nou puteţi scrie un nou mesaj. Selectaţi un mesaj pentru a îl deschide, a răspunde, a îl transmite mai departe sau a îl şterge.